В подготовка за своя патронен празник, учениците от 1 ,,а‘‘ клас

нарисуваха рисунки на тема ,, Моето училище е мой дом‘‘ . Екип от момичета и момчета , със съдействието на    г-жа Пехливанова подредиха най-добрите рисунки във фоайето на училището.                                            

    Патронният празник е един от вълнуващите дни в живота на всяко училище, защото е повод да обърнем поглед назад и да видим дирята, която сме оставили в обществения живот.  Да направим критичен анализ, с какво не сме успели да се справим и да начертаем своето бъдеще, такова, каквото искаме да имаме за нашите деца.

         Учениците изгледаха специално подготвена презентация, посветена на ,,Св. Климент Охридски‘‘. Това стана повод признателните възпитаници на училището  да отдадат заслужена почит към живота и делото на своя патрон.

    За първи път отбелязваме нашия празник нетрадиционно, неприсъствено. Надяваме се всички това да е за първи и последен път.

   Скъпи ученици, на всички Вас пожелаваме в тази обстановка най-вече здраве, защото осъзнаваме в настоящата действителност, че наистина то е най-голямата ценност, бъдете отговорни към него,  бъдете добри ученици и хора, успявайте със знания и умения, учeте, но и не спирайте да се забавлявате и да мечтаете.

      Уважаеми родители, искрените ни благодарности са и към Вас! Благодарение на вашата подкрепа, помощ в къщи, работейки със своите деца, допринасяте за постигане на един оптимален образователен процес. Вярваме, че и занапред ще бъдете така отговорни и наши партньори, защото само заедно и отговорно ще преодолеем и тези трудности! Бъдете здрави, търпеливи, обичайте своите деца, подкрепяйте ги, давайте им крила да летят!

     Желаем здраве и нови успехи на всички наши колеги, родители и ученици! Нека с обединени грижи и усилия се справяме с трудностите и предизвикателствата, за да пребъде нашето училище, за да пребъде България.

Може също така да разгледаш…

Лагер през лятната  ваканция

Лагер през лятната  ваканция

реме за почивка , за игри , забавления , за спорт и физическо укрепване , за любими занимания, за трупане на социален...