Децата от СУ “Свети Климент Охридски”

доказаха, че са отличници не само в училище, но и на футболния терен. За тях с пълна сила важи максимата, че спортът и училището вървят ръка за ръка! На провелият се вчера детски турнир по футбол в гр. Пещера за деца от начален и прогимназиален етап на обучение, нашите ученици завоюваха по категоричен начин първо място и в двете възрастови групи. ????????

Децата от начален етап сториха това, като не допуснаха нито едно попадение в собствената си врата от изигралите се четири мача, а с офанзивната си игра отбелязаха доста голове в противниковата врата.

От тях награда за голмайстор получи : Георги Батаклиев с 8 отбелязани попадения, а за най-добър вратар беше определен Владимир Шопов.

При децата от V до VII клас, нашите момчета записаха 3 победи от 3 мача, при това с внушителната голова разлика от 18:1.

Голмайстори в тази възраст станаха Костадин Павлов и Стефан Харизанов с по 6 попадения. 

За вратар на турнира в същата възрастова група беше избран Едиз Балъкчиев.

Браво деца! ???? Продължавайте да бъдете все така упорити и уверени в това, което правите и да ни радвате с успехите си, а ние от СУ “Свети Климент Охридски” ще бъдем винаги до вас!

Може също така да разгледаш…

Лагер през лятната  ваканция

Лагер през лятната  ваканция

реме за почивка , за игри , забавления , за спорт и физическо укрепване , за любими занимания, за трупане на социален...