Невъзможните

,, – Тя винаги ме смяташе за невъзможно дете.

– Талантливите деца често се смятат за невъзможни.” Кейт Мортън

Училището – времето на възрастта, когато децата ни започват да учат и да изследват творческите си способности. Времето, в което трябва да ги насърчаваме да растат във всяка посока, която желаят без да ги ограничаваме с наложените обществени норми.Отглеждането и насърчаването на вродената креативност на децата ни е най – доброто нещо, което можем да направим за тях.

Освен да са щастливи и здрави искаме животът им да е значим, защото се надяваме те да оставят положителна диря след себе си, да променят нещо в света…бидейки креативни не само в краткосрочен, но и в дългосрочен план.

За това те трябва да знаят, че ние учителите им ги подкрепяме и ще им помагаме да развият своите творчески таланти,че ще ги насърчаваме да изследват живота на велики български мъже и жени като намираме най – добрите възможности за нови творчески преживявания, които ще им помогнат да се развиват.????

Чест и гордост за СУ  ,, Св. Клинент Охридски ” , град Пещера е да обяви, че от участвали само осем ученици в конкурса ,, Пещерски будители”, шест от тях печелят призови места!????

За есе във възрастова група 5 – 7 клас е присъдено:

1- во място на Виктория Чучева от 6б клас;

2- ро място на Елеонора Коралиева от 7б клас;

Може също така да разгледаш…

Лагер през лятната  ваканция

Лагер през лятната  ваканция

реме за почивка , за игри , забавления , за спорт и физическо укрепване , за любими занимания, за трупане на социален...